
I januari 2026 öppnas portarna till Uddevalla Dryck & Deli, en helt ny mässa dedikerad till mat- och dryckesupplevelser. Mässan arrangeras av Visit Uddevalla och samlar lokala och nationella producenter, delikatessleverantörer samt vin-, öl- och spritälskare för provsmakning, inspiration och möten.
Uddevalla Dryck & Deli äger rum på Carlia Hotel & Resort den 30–31 januari 2026. Mässan erbjuder provsmakningar, specialprovningar, föreläsningar och en möjlighet att upptäcka det bästa från västsvensk och svensk mat- och dryckeskultur. Mässan vänder sig till alla med intresse för god mat, dryck och kvalitet, oavsett om man är vinsamlare, ölentusiast, matfantast eller nyfiken på lokala delikatesser.
Under mässan får besökarna möjlighet att träffa utställare, prova allt från hantverksöl och gin till biodynamiska viner, rom och choklad, samt lyssna på experter och lära sig mer om mat- och dryckestrender. Mässan gästas av dryckesexperten Sanna Lindberg, kocken och krögaren Ulf Wagner och gastronomen Carl-Jan Granqvist för att nämna några.
