Vi har precis lanserat en ny artikel! Läs vår senaste artikel.
Allt om Vin» Vin & Mat

»  Den perfekta maten att servera till Brut Champagne

Den perfekta maten att servera till Brut Champagne

Den perfekta maten att servera till Brut Champagne

Jeanette Gardner
Jeanette Gardner | 02 augusti 2013

Det är viktigt att tänka på att smakerna i förrätter eller huvudrätter som man serverar till Brut Champagne inte är så starka att de övermannar vinets smaker. Brut Champagne har dock djärva smaker, så det är svårt att övermanna dem.

De bästa valen av mat att servera till Brut Champagne:

  • Pasta och risotto: Med gräddsås, inte tomatbaserad.
  • Skaldjur: Fisk och skaldjur är perfekta val.
  • Ägg: Speciellt äggröra eller Eggs Benedict.

Det är alltid svårt att para ihop mat och vin, eftersom smakerna skiljer sig från person till person. Brut Champagne är det perfekta valet för salta snacks som nötter, popcorn och chips.

Det finns hur många alternativ som helst när man kombinerar Brut Champagne och mat. Men det bästa valet är ändå att servera en välkyld flaska med sitt favorittilltugg, förrätt eller måltid, då blir man alltid nöjd.

Vinguider relaterade till denna artikel

Frågor och Svar

Gräddsås är det bästa valet, inte tomatbaserad.

Fisk och skaldjur är perfekta val.

Speciellt äggröra eller Eggs Benedict.

Salta snacks som nötter, popcorn och chips är det perfekta valet.

Det bästa valet är att servera en välkyld flaska med sitt favorittilltugg, förrätt eller måltid, då blir man alltid nöjd.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Fler artiklar