Kanske vill du börja med en ny, kreativ och lärorik hobby och lära dig mer om vin, kanske samla på dig en och annan flaska och framförallt njuta av ett gott vin. Här är våra största argument om du vill bli en riktig vinentusiast:

  • Det finns mycket intressant att lära. Det finns hundratals druvsorter och tusentals vingårdar och regioner. Det finns mängder av vinproducerande länder och spännande vinproducenter att lära känna.
  • Att dricka vin är en social företeelse.Gott vin hänger ofta ihop med god mat. Man kan prata och njuta av gott vin tillsammans med trevliga vänner och dela sina erfarenheter.
  • Vinkunskap är kulturellt och historiskt berikande. Det finns också mängder av trevliga vinregioner och vackra vingårdar att besöka när du är utomlands på semester. Ta del av spännande kulturer och intressant vinhistoria. Nya regioner dyker alltid upp och det är spännande att se om nya generationer vinproducenter kan förbättra druvor ännu mer med varje årgång.
  • Vinmänniskor har alltid något gemensamt. Vin är en trevlig, intressant, generös och lärorik hobby. Och du kan bygga en egen samling av dina favoritviner.
  • Trender och nya rön när det gäller viner kommer och går. Vinvärlden förändras ständigt och det är kul att hänga med i svängarna! Prova du med!

Vinjournalen.se rekomenderar

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore

Artikel:3040Volym:750 ml
Pris149 :-

Faktaruta

SortimentFasta SortimentetRegionVenetoÅrgång2020Druvor80 % corvina, 14 % rondinella, 5,5 % molinara och 0,5 % oseletaAlkohol13,5 %

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy