Hem » Produkter » Julian Haart Riesling

Julian Haart Riesling

Julian Haart Riesling är ett fantastiskt vin från Mosel i Tyskland. Det är en frisk och fruktig riesling med inslag av citrus, äpple och mineral. Vinet har en härlig syra och passar perfekt till fisk och skaldjur eller som aperitif. Julian Haart är en ung och lovande vinmakare som har fått mycket uppmärksamhet för sina viner. Det här är verkligen ett vin som man inte vill missa!

Läs mer
Pris:196 :-
Prissänkt: 32%
Tidigare pris: 289 :-
Artikel nr:7166901
Produkt har utgått
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
SortimentBeställning sortimentetÅrgång2015DruvorRieslingAlkohol10.5 %Volym750 mlAllergenerInnehåller: Sulfiter
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid
Försäljning i liter
Hälsoinformation
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
88
Per liter
581
Per förpackning
436
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
87.1
Per liter
581
Per förpackning
436
Sockerdetaljer
Övrig information
Förpackning
Förslutning:
Förpackning: Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.4 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producenten
Om importören
Importör: Theis Vine AB
Produkt har utgått !
Kundomdömen
Vad tycker du om Julian Haart Riesling?
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Frågor och svar
I vilket land proudceras Julian Haart Riesling
Vinet produceras i .
Vad är Julian Haart Riesling sockermängd?
Julian Haart Riesling har en sockermängd på cirka gram per liter.
Vad heter producenten till Julian Haart Riesling
Producenten till vinet heter Weingut Julian Haart.
Hur länge har produkten Julian Haart Riesling sålts på systembolaget?
19 december, 2017