Vill du bjuda på ett riktigt gott vin, visa lite omtanke och hjärtlighet, så får du några träffande Alla hjärtans dag tips, oavsett om du väljer ett rött, vitt eller mousserande. Tänk bara på att snitsa till det lite extra:

  • Bubblor är alltid ett bra val om man vill lite extra omtanke. Champagne är förmodligen det mest romantiska vinet, men ett bra alternativ är också att välja ett mousserande vin.
  • Är din date en vitvinsälskare tycker hon eller han som de allra flesta förmodligen om ett halvtorrt och inte för sött vin. Håll utkik efter ett tysk Riesling eller ett Muskatvin. Bland dessa finns många trevliga vinet i bra prisklasser att välja på.
  • Leta efter romantiska vinnamn. Ett vinnamn eller en hjärtlig etikett visar alldeles säkert att du haft en liten tanke med ditt val. La Vie en Rose är ett trevligt rosa , mousserande vin eller Saint-Amour som är en fylligare röd Beaujolais.
  • På första daten kanske du vill vara på säkra sidan när du väljer ett vin. Varför inte prova med en laxrosa rosé med smak av jordgubbar, körsbär och lite äpple. Dessa vinet är mycket eleganta. Gå till roséhyllan och titta på färgerna. Ju ljusare färg, desto trevliga.
  • Om ni är ett par sedan länge, så har ni säkert era egna vinfavoriter. Försök att minnas ett vin som ni båda tycker om att dricka. Det visar att du tänkt efter lite när du väljer vin.
  • Kombinera gärna ditt vinval med rosor, chokladpraliner och rosetter på flaskan. På Systemet finns lite att välja på om du vill dekorera flaskan lite extra. Och vill du smöra lite extra så är det aldrig fel med en liten blingbling present.

Glad Alla hjärtans dag!

 

Vinjournalen.se rekomenderar

Brunello di Montalcino Fattoi

Brunello di Montalcino Fattoi

Artikel:3097Volym:750 ml
Pris269 :-

Faktaruta

SortimentFasta SortimentetRegionToscanaÅrgång2016ProducentAz. Agr. FattoiDruvorSangioveseAlkohol14 %

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy