Lär dig mer om Fine Wines från Frankrike

Bara för att ett land producerar mest vin så innebär inte det att de producerar bäst vin. Det har tagit många hundra år för Frankrikes finaste viner att få internationellt erkännande som de bästa vinerna i världen. Idag har många av landets vinregioner blivit så allmänt kända att de används som en indikation på vinernas kvalitet och i jämförelse med andra viner.

De främsta producenterna av fina viner från Frankrike:

  • Bordeaux
  • Bourgogne
  • Champagne

Vad är det som har drivit fransmännen att producera så fantastiska viner? Många tror att det är deras medfödda känsla för vin. I Frankrike är vin lika stor del av deras nationella identitet som strejk eller baguetter. Viktigare är kanske konkurrensen som finns för att producera fina viner här.

Inte längre nöjda med att framställa vanliga men goda viner, finns det nu en växande konkurrens mellan Frankrikes vingårdar att överträffa varandra med varje ny årgång. Detta har lett till att det nu finns exceptionellt fina viner från Frankrike tillgängliga över hela världen.

La Dame de Malescot

Ett magiskt gott vin av högsta kvalitet! Château Malescot-St-Exupéry är ett 3ème Cru Classé slott i Margaux och är idag ett av de bäst bevarade och kvalitetsdrivna Margaux cru. Vinet La Dame de Malescot är slottets andravin.

Artikelnummer: 5491

Typ: Rött Vin

Producent:Chateau Malescot Saint-Exupery

Land: Margaux (Upptäck blommorna i vin)

Alkohol:13,5 % %

Pris:299 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Nötkött Nötkött Nötkött

Få exklusiva artiklar och nyheter – snabbt och kostnadsfritt

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna