
Chanin Los Alamos Chardonnay
Chanin Los Alamos Chardonnay är ett elegant och friskt vin med toner av citrus, äpple och mineral. Vinet är producerat av druvor från Los Alamos i Kalifornien och har lagrats på ekfat i 12 månader. Det passar utmärkt till rätter med fisk och skaldjur eller till en lättare sallad. Chanin Los Alamos Chardonnay är ett utmärkt val för den som söker ett friskt och smakfullt vin till middagen.
Läs mer
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
Faktaruta
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Chanin Los Alamos Chardonnay
HurChanin Los Alamos Chardonnayhar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omChanin Los Alamos Chardonnay
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
107.835
Per liter
718.9
Per förpackning
539.175
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
107.835
Per liter
718.9
Per förpackning
539.175
Sockerdetaljer
Övrig information omChanin Los Alamos Chardonnay
Förpackning
Förslutning:
Naturkork
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.228 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenChanin Los Alamos Chardonnay
Producent:
Chanin Wine Co
Producer land:
USA
Om importören tillChanin Los Alamos Chardonnay
Importör: Quaffable Wines Sweden AB
Kundomdömen
Vad tycker du omChanin Los Alamos Chardonnay
Frågor och svar om denna produkt
I vilket land proudcerasChanin Los Alamos Chardonnay
Vinet produceras i
.
Vad ärChanin Los Alamos Chardonnaysockermängd?
Chanin Los Alamos Chardonnayhar en sockermängd på cirkagram per liter.
Vad heter producenten tillChanin Los Alamos Chardonnay
Producenten till vinet heter Chanin Wine Co.
Hur länge har produktenChanin Los Alamos Chardonnaysålts på systembolaget?
1 januari, 2010
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 30 mars, 2023