Hem » Produkter » Barbera d’Alba Superiore Marun

Barbera d’Alba Superiore Marun

Barbera d'Alba Superiore Marun är ett fantastiskt vin från Piemonte i Italien. Det är gjort på druvan Barbera och har en intensiv röd färg med dofter av mörka bär och kryddor. Smaken är fyllig och fruktig med mjuka tanniner och en lång eftersmak. Det här vinet passar perfekt till rätter med rött kött eller vilt, men fungerar också utmärkt som sällskapsvin. Ett riktigt prisvärt vin som definitivt är värt att prova!

Läs mer
Pris:256 :-
Artikel nr:7747501
Produkt har utgått
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
SortimentBeställning sortimentetÅrgång2014Alkohol15 %Volym750 mlAllergenerInnehåller: Sulfiter
Mat som passar till vinet
Hälsoinformation
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
125
Per liter
830
Per förpackning
623
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
124.5
Per liter
830
Per förpackning
623
Sockerdetaljer
Övrig information
Förpackning
Förslutning:
Förpackning: Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.5 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producenten
Producent: Matteo Correggia
Land: Italien Land
Produkt har utgått !
Kundomdömen
Vad tycker du om Barbera d’Alba Superiore Marun?
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Frågor och svar
I vilket land proudceras Barbera d’Alba Superiore Marun
Vinet produceras i .
Vad är Barbera d’Alba Superiore Marun sockermängd?
Barbera d’Alba Superiore Marun har en sockermängd på cirka gram per liter.
Vad heter producenten till Barbera d’Alba Superiore Marun
Producenten till vinet heter Matteo Correggia.
Hur länge har produkten Barbera d’Alba Superiore Marun sålts på systembolaget?
12 oktober, 2018