Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni | 750 ml
Barbera d'Alba La Gemella Viberti Giovanni är ett fantastiskt vin från Piemonte i Italien. Det är gjort på druvan Barbera och har en intensiv röd färg med dofter av mörka bär och kryddor. Smaken är fruktig och fyllig med mjuka tanniner och en lång eftersmak. Det här vinet passar utmärkt till rätter med rött kött, pasta och ost. Ett riktigt prisvärt vin som definitivt kommer att imponera på dina smaklökar!
Läs mer
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
Faktaruta
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Hälsoinformation
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
117
Per liter
775
Per förpackning
581
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
1.9
Per liter
13
Per förpackning
10
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
118
Per liter
787
Per förpackning
590
Sockerdetaljer
Socker G/L
0.3
Socker per liter
3
Antal sockerbitar
1
Övrig information
Förpackning
Förslutning:
Naturkork
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.6 :-Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producenten
Producent:
Viberti Giovanni
Land:
Italien Land
Om importören
Importör: Amka Vinimport AB
Produkt har utgått !
Kundomdömen
Vad tycker du om Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni?
Frågor och svar
I vilket land proudceras Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni
Vinet produceras i.
Vad är Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni sockermängd?
Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni har en sockermängd på cirka 1 gram per liter.
Vad heter producenten till Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni
Producenten till vinet heter Viberti Giovanni.
Hur länge har produkten Barbera d’Alba La Gemella Viberti Giovanni sålts på systembolaget?
24 oktober, 2016