Finns det praktiska plastglas som faktiskt är snygga? Men det gäller också att hålla reda på vinglasen, hålla vinet kallt eller hitta en schysst vinstoppare för att kunna ta med sig slatten hem. Här är sommarens bästa accessoarer som du inte kan vara utan.

  • Ska du ta med dig vitt vin och hålla det kallt? Inte det lättaste, men det går definitivt bättre med den söta, randiga vinkylaren från Pulltex som man sätter runt flaskan. Påsen är fylld med en kylande gel som du lägger i frysen och den har kardborrefäste. Sitter kvar på flaskan så länge du vill.

Säljs på heminredning.guru

  • Klurigt att hålla reda på vems vinglas är vems? Också från Pulltex kommer de söta färgkoderna som lätt placeras kring glasets fot. Lätt att markera glasen och inte tappa bort dom i vimlet.

Säljs på heminredning.guru

  • Måste det vara plastglas så ska de i alla fall vara snygga, eller? Och dessa är riktigt snygga. Rice vinglas finns i mintfärgdt akryl och ser ut som riktiga kristallglas. De är 17 cm höga och kan dis-kas i maskin.

Säljs på finenordic.se

  • Eller vad säga om en kylväska för B-i-B? Smart detalj för dig som vill dricka vitt vin. Kylväskan heter tvärtom, Box-In-Bag, passar perfekt för vinboxen och är dessutom riktigt snygg i stark nylon. Håller förstås vinet svalt och finns i flera färger och mäter 25 x 21 x 12 cm.

Säljs på coolstuff.se

  • Drack ni inte upp Champagne? Med trendiga Champagne Bottle Stopper designad Bullet i rost-fritt håller du flaskan vakuumtät på hemvägen. Riktigt snygg!

Säljs på eurogifts.se

  • På samma ställe får du tag i den självslutande Kava wine stopper. Häftig design i olika färger. Inget skruvande, bara trycka på flasköppningen, så sluter den tätt. Passar de flesta vinflaskorna.

Säljs på eurogifts.se

Vinjournalen.se rekomenderar

Brunello di Montalcino Fattoi

Brunello di Montalcino Fattoi

Artikel:3097Volym:750 ml
Pris269 :-

Faktaruta

SortimentFasta SortimentetRegionToscanaÅrgång2016ProducentAz. Agr. FattoiDruvorSangioveseAlkohol14 %

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy