Vespaiolo Spumante Extra Dry
Vespaiolo Spumante Extra Dry är ett mousserande vin från Italien med en frisk och fruktig smak av citrus och gröna äpplen. Vinet är gjort på druvan Vespaiolo som odlas i Veneto-regionen. Det passar utmärkt som aperitif eller till lättare rätter som fisk och skaldjur. Med sin eleganta bubblighet och friska smak är Vespaiolo Spumante Extra Dry ett perfekt val för sommarens festligheter.
Läs mer
Faktaruta
1/12
Smakintensitet
4/12
Fyllighet/Strävhet
9/12
Syra
1
4
9
Mat som passar till vinet
aperitif
fisk
sällskapsdryck
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Vespaiolo Spumante Extra Dry
HurVespaiolo Spumante Extra Dryhar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omVespaiolo Spumante Extra Dry
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
95.3925
Per liter
635.95
Per förpackning
476.9625
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
7.29
Per liter
48.6
Per förpackning
36.45
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
102.6825
Per liter
684.55
Per förpackning
513.4125
Sockerdetaljer
Socker G/L
1.2
Socker per liter
12
Antal sockerbitar
1
Övrig information omVespaiolo Spumante Extra Dry
Förpackning
Förslutning:
Champagnekork-natur
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.493 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenVespaiolo Spumante Extra Dry
Producent:
Cantina Beato Bartolomeo da Breganze
Producer land:
Italien Land
Om importören tillVespaiolo Spumante Extra Dry
Importör: Cantina del Re AB
Kundomdömen
Vad tycker du omVespaiolo Spumante Extra Dry
Frågor och svar om denna produkt
Vad ärVespaiolo Spumante Extra Drysockermängd?
Vespaiolo Spumante Extra Dryhar en sockermängd på cirka1gram per liter.
Vad heter producenten tillVespaiolo Spumante Extra Dry
Producenten till vinet heter Cantina Beato Bartolomeo da Breganze.
Hur länge har produktenVespaiolo Spumante Extra Drysålts på systembolaget?
1 januari, 2019
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 2 april, 2023