Santa Vittoria Langhe Rosso
Santa Vittoria Langhe Rosso är ett härligt vin från Piemonte i norra Italien. Det är en blandning av Nebbiolo, Barbera och Dolcetto-druvor som ger en mjuk och fruktig smak med inslag av körsbär, plommon och lakrits. Vinet passar utmärkt till rätter med rött kött eller till en ostbricka. Servera det vid 16-18 grader för att få ut det bästa av smakerna. Ett prisvärt och lättillgängligt vin som passar perfekt till en mysig middag med vänner och familj.
Läs mer
Faktaruta
7/12
Smakintensitet
8/12
Fyllighet/Strävhet
10/12
Syra
7
8
10
Mat som passar till vinet
lamm
nöt
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Santa Vittoria Langhe Rosso
HurSanta Vittoria Langhe Rossohar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omSanta Vittoria Langhe Rosso
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
111.9825
Per liter
746.55
Per förpackning
2239.65
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
1.8225
Per liter
12.15
Per förpackning
36.45
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
113.805
Per liter
758.7
Per förpackning
2276.1
Sockerdetaljer
Socker G/L
0.3
Socker per liter
3
Antal sockerbitar
1
Övrig information omSanta Vittoria Langhe Rosso
Förpackning
Förslutning:
Tappkran vinge
Förpackning:
Box
APK (Alkhol per krona)
1.161 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenSanta Vittoria Langhe Rosso
Producent:
Giacomo Borgogno
Producer land:
Italien Land
Om importören tillSanta Vittoria Langhe Rosso
Importör: The WineAgency Sweden AB
Kundomdömen
Vad tycker du omSanta Vittoria Langhe Rosso
Frågor och svar om denna produkt
Vad ärSanta Vittoria Langhe Rossosockermängd?
Santa Vittoria Langhe Rossohar en sockermängd på cirka1gram per liter.
Vad heter producenten tillSanta Vittoria Langhe Rosso
Producenten till vinet heter Giacomo Borgogno.
Hur länge har produktenSanta Vittoria Langhe Rossosålts på systembolaget?
1 juni, 2019
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 29 mars, 2023