
Emile Leclère Les Longues Sentes
Emile Leclère Les Longues Sentes är ett friskt och fruktigt vin från Champagne i Frankrike. Det är tillverkat av druvsorterna Chardonnay, Pinot Noir och Pinot Meunier och har en fin balans mellan syra och fruktighet. Vinet passar utmärkt som aperitif eller till lättare rätter som fisk och skaldjur. Ett prisvärt alternativ för den som vill prova på ett klassiskt champagnevin.
Läs mer
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
Faktaruta
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Emile Leclère Les Longues Sentes
HurEmile Leclère Les Longues Senteshar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omEmile Leclère Les Longues Sentes
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
99.54
Per liter
663.6
Per förpackning
497.7
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
99.54
Per liter
663.6
Per förpackning
497.7
Sockerdetaljer
Övrig information omEmile Leclère Les Longues Sentes
Förpackning
Förslutning:
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.251 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenEmile Leclère Les Longues Sentes
Producent:
Émile Leclère
Producer land:
Frankrike
Om importören tillEmile Leclère Les Longues Sentes
Importör: Spruce Up AB
Kundomdömen
Vad tycker du omEmile Leclère Les Longues Sentes
Frågor och svar om denna produkt
Vad ärEmile Leclère Les Longues Sentessockermängd?
Emile Leclère Les Longues Senteshar en sockermängd på cirkagram per liter.
Vad heter producenten tillEmile Leclère Les Longues Sentes
Producenten till vinet heter Émile Leclère.
Hur länge har produktenEmile Leclère Les Longues Sentessålts på systembolaget?
30 mars, 2021
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 30 mars, 2023