Diebolt-Vallois Blanc de Blancs
Diebolt-Vallois Blanc de Blancs är en utsökt champagne som tillverkas av 100% Chardonnay-druvor från Côte des Blancs i Champagne, Frankrike. Detta mousserande vin har en ljusgul färg och en frisk doft av citrus och vita blommor. Smaken är frisk och fruktig med inslag av äpplen och mineraler. Detta är en perfekt champagne att avnjuta som aperitif eller till fisk- och skaldjursrätter.
Läs mer
Faktaruta
1/12
Smakintensitet
6/12
Fyllighet/Strävhet
10/12
Syra
1
6
10
Mat som passar till vinet
aperitif
fisk
skaldjur
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Diebolt-Vallois Blanc de Blancs
HurDiebolt-Vallois Blanc de Blancshar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
103.6875
Per liter
691.25
Per förpackning
518.4375
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
2.43
Per liter
16.2
Per förpackning
12.15
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
106.1175
Per liter
707.45
Per förpackning
530.5875
Sockerdetaljer
Socker G/L
0.4
Socker per liter
4
Antal sockerbitar
1
Övrig information omDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Förpackning
Förslutning:
Champagnekork-natur
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.248 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Producent:
Diebolt-Vallois
Producer land:
Frankrike
Om importören tillDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Importör: The WineAgency Sweden AB
Kundomdömen
Vad tycker du omDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Frågor och svar om denna produkt
Vad ärDiebolt-Vallois Blanc de Blancssockermängd?
Diebolt-Vallois Blanc de Blancshar en sockermängd på cirka1gram per liter.
Vad heter producenten tillDiebolt-Vallois Blanc de Blancs
Producenten till vinet heter Diebolt-Vallois.
Hur länge har produktenDiebolt-Vallois Blanc de Blancssålts på systembolaget?
1 januari, 2009
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 16 april, 2023