Barolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Barolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016 är ett vin som verkligen imponerar. Med sin intensiva rubinröda färg och komplexa doft av körsbär, lakrits och örter, lockar det direkt till sig uppmärksamhet. Smaken är fyllig och elegant med inslag av mogna tanniner och en lång, behaglig eftersmak. Detta är verkligen ett vin för finsmakare som vill uppleva det bästa av Barolo. Ett perfekt val att njuta av tillsammans med en smakrik kötträtt eller en mogen ost.
Läs mer
Faktaruta
Mat som passar till vinet
Hälsoinformation omBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
124.425
Per liter
829.5
Per förpackning
622.125
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
124.425
Per liter
829.5
Per förpackning
622.125
Sockerdetaljer
Övrig information omBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Förpackning
Förslutning:
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.01501000667 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Producent:
Azienda Agricola Falleto
Producer land:
Italien Land
Om importören tillBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Importör: Quaffable Wines Sweden AB
Kundomdömen
Vad tycker du omBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Frågor och svar om denna produkt
I vilket land proudcerasBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Vad ärBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016sockermängd?
Barolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016har en sockermängd på cirkagram per liter.
Vad heter producenten tillBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016
Producenten till vinet heter Azienda Agricola Falleto.
Hur länge har produktenBarolo Vigna Le Rocche Riserva Bruno Giacosa 2016sålts på systembolaget?
11 maj, 2023
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 8 augusti, 2023