
Amalia Barolo Bussia
Amalia Barolo Bussia är ett elegant och kraftfullt vin från Piemonte i norra Italien. Det är tillverkat av 100% Nebbiolo-druvor och har en djup röd färg med dofter av körsbär, lakrits och tobak. Smaken är fyllig med inslag av mörka bär, kryddor och en lång, mjuk avslutning. Det här vinet passar utmärkt till rätter med rött kött, vilt eller mogna ostar. Servera vid 16-18 grader och låt det gärna luftas en stund innan servering. Ett vin som definitivt kommer att imponera på dina gäster!
Läs mer
Vinjournalen.se har ingen egen försäljning utan hela köpet genomförs på systembolaget.se. Vinjournalen.se har heller ingen koppling till eller kommersiellt samarbete med Systembolaget.
Faktaruta
Mat som passar till vinet
Försäljning systembolaget
Pris över tid för Amalia Barolo Bussia
HurAmalia Barolo Bussiahar sålt på Systembolaget
Hälsoinformation omAmalia Barolo Bussia
Kalorier (baserat på alkoholmängd)
Per standardglas (15 cl)
124.425
Per liter
829.5
Per förpackning
622.125
Kalorier (baserat på ungefärlig sockermängd)
Per standardglas (15 cl)
1.8225
Per liter
12.15
Per förpackning
9.1125
Total mängd kalorier
Per standardglas (15 cl)
126.2475
Per liter
841.65
Per förpackning
631.2375
Sockerdetaljer
Socker G/L
0.3
Socker per liter
3
Antal sockerbitar
1
Övrig information omAmalia Barolo Bussia
Förpackning
Förslutning:
Förpackning:
Flaska
APK (Alkhol per krona)
0.213 :-
Alkohol per krona är ett mått som anger mängden alkohol som erhålls per nedlagd krona, vid köp av en alkoholhaltig dryck. APK stiger då dryckens pris sjunker eller alkoholhalten stiger.
Om producentenAmalia Barolo Bussia
Producent:
Amalia Cascina in Langa srl.
Producer land:
Italien Land
Kundomdömen
Vad tycker du omAmalia Barolo Bussia
Frågor och svar om denna produkt
Vad ärAmalia Barolo Bussiasockermängd?
Amalia Barolo Bussiahar en sockermängd på cirka1gram per liter.
Vad heter producenten tillAmalia Barolo Bussia
Producenten till vinet heter Amalia Cascina in Langa srl..
Hur länge har produktenAmalia Barolo Bussiasålts på systembolaget?
25 oktober, 2021
Författare till denna sida : Gian Luca Marselii
Datum : 30 mars, 2023