Det är en djungel därute av aktörer som möjliggör för en att köpa vin online. Vissa specialiserar sig på olika områden medan andra fokuserar på att ha ett brett utbud.

  • Hitta en hemsida som passar dina önskemål. Vill du importera vin från endast Österrike? Välj då en hemsida som har specialiserat på detta land.
  • När du väl hittat en aktör som passar och har en professionell hemsida se till att läsa igenom just denna aktörs villkor.
  • Se alltid till att aktören handlar enligt EU- och svensk lagstiftning.

Det kan kännas svårt i början att hålla reda på alla olika lagar som gäller, men det är värt att sätta sig in i det vid första gången du ska köpa vin online. Då har du redan lagt det bakom dig till nästa gång och kan då hoppa till det roliga steget där du väljer ut vin direkt.

  • När du som sagt läst igenom det formella kolla igenom det sortiment som erbjuds.
  • Ofta har aktören olika erbjudanden som kan vara bra att ta del av. Var inte rädd att prova på nytt du inte sett förut.
  • Importera gärna några flaskor åt gången, så du slipper importera för ofta och för att det är miljövänligare. Detta gäller med antagandet att du har en passande plats att förvara flaskorna på.

Att köpa vin på nätet är alltså inte svårare än läsa på lite och sen välja och vraka i ett utbud som framstår utgör ett överflöd i jämförelse med Systembolaget.

Vinjournalen.se rekomenderar

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore

Tenuta Vignega Valpolicella Ripasso Superiore

Artikel:3040Volym:750 ml
Pris149 :-

Faktaruta

SortimentFasta SortimentetRegionVenetoÅrgång2020Druvor80 % corvina, 14 % rondinella, 5,5 % molinara och 0,5 % oseletaAlkohol13,5 %

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy