Vi har precis lanserat en ny artikel! Läs vår senaste artikel.
Allt om Vin» nyheter

»  Pontus i luften på Arlanda

Pontus i luften på Arlanda

 

pontus1
Delägare/sommelier Mario E Moroni och Pontus Frithiof’

”Ingen gäst ska behöva vänta på sin mat i mer än 12 minuter”, säger Pontus Frithiof som i onsdags öppnade sin nya restaurang Pontus in the Air i Terminal 5 på Stockholm Arlanda Airport.

Pontus in the Air har öppet från 05.00 till 22.30 alla dagar och blir en mötesplats för frukost, lunch, middag eller bara för att slinka in på ett glas.

Restaurangen består av tre delar – Brasserie, Market och Take Off, en take-away-service  där man vill erbjuda kylda, goda och näringsrika rätter att ta med sig ombord på planet och betalas via app.

 

 

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

Fler artiklar