TUI lanserar vinresor till populära vindistrikt

Vill du besöka Toscana, Valpolicella eller Priorat på vinresa? .

Researrangören TUI gör det möjligt att åka på vinresa genom ett samarbete med den svenska upplevelseplattformen WineTourism.com som erbjuder över 6 000 vinupplevelser världen över. TUI erbjuder nu sina kunder i de nordiska länderna möjligheten att boka vinprovningar och guidade utflykter till några av de mest populära vindistrikten i världen.

Sedan årsskiftet är det möjligt att boka vinprovningar och guidade vingårdsbesök med lunch genom TUI på några av reseaktörens mest populära resmål. Några exempel på tillgängliga destinationer är Mallorca, Sicilien, Malaga, Rom, Lissabon, Barcelona, Verona, Pisa och Kanarieöarna…

Samarbete sker med lokala och småskaliga producenter. TUI:s vinupplevelser inkluderar besök till gårdar med produktion av röda, vita och mousserande viner samt naturviner. Flera av dryckesprovningarna och de guidade turerna genomförs hos lokala och småskaliga producenter, varav många med fokus på ekologisk och biodynamisk produktion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.