Ny dryckesmässa att se fram emot 2024

Förra veckan arrangerade Svenska Dryckesmässor för andra året i rad den populära vinmässan Sparkling & Wine med tusentals besökare i Malmö.  

Roliga nyheter är att nästa år planerar man ny ytterligare en dryckesmässa med fokus på sprit, öl och drinkar. Denna mässa kommer nog att få av stapeln till hösten 2024, man tänker datumen 27 – 28 september. Även denna mässa kommer att äga rum på Slagthuset i Malmö och mässan ska heta Cocktails & Craft Malmö.

— Det finns ett stort intresse för drycker här i Malmö. Vi känner att vi vill svara på det ökande intresset för hantverkssprit, drinkar, destillat och bryggerier, säger Michelle di Zazzo Hellman, projektledare, Svenska Dryckesmässor.

Tillsammans med den nya mässan 2024 arrangerar då Svenska Dryckesmässor och Slagthuset två mässor i gemensam regi, Cocktails & Craft 27 – 28 september och Sparkling & Wine Malmö 15 – 16 november 2024.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.