För dig som söker personlig vinkällare

Hem » Nyheter » För dig som söker personlig vinkällare

Pelican Self Storage inviger inom kort Sveriges största förrådsanläggning i Rissne i Sundbyberg. Dessutom kommer mer än 200 större och mindre utrymmen för vinlagring finnas för uthyrning. En kö av intresserade har redan  reserverat plats för att få lagra sitt vin.


Vinlagringen i Rissne kan mycket väl bli den största vinkällaren i Sverige. I en dedikerad del av den fyra våningar stora byggnaden finns 214 vinförråd som rymmer allt från ca 200 till 1 100 flaskor. I denna del av byggnaden är temperaturen optimerad för vinlagring och håller 12 grader året runt. Dessutom regleras luftfuktigheten, så att inga korkar riskerar att torka.


Pelican har sedan tidigare vinlagring för uthyrning på Kungsholmen i centrala Stockholm, men dessa förråd har dock länge varit fulla, med en lång väntelista. Därför väljer nu Pelican att satsa på det nya utrymmet för vinlagring i Sundbyberg. Den 2 oktober planeras de nya vinförråden kunna fyllas för första gången.


Förutom själva lagringen har Pelican också ett konferensrum med ett kök på anläggningen i Sundbyberg, vilket gör det möjligt att till exempel arrangera vinprovningar och utbildningar i anslutning till vinkällaren.


Priset för de personliga vinförråden börjar på 399 kr. Inflyttningen sker nu i oktober . Tel: 08 – 400 505 15

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.