Riesling Weeks 29 maj – 11 juni

Hem » Nyheter » Riesling Weeks 29 maj – 11 juni
RIESLING WEEKS

Från 29 maj till den 11 juni är det återigen dags för det årliga evenemanget Riesling Weeks på restauranger och barer runt om i hela Sverige. 

Riesling Weeks är en tvåveckors fest där druvan Riesling hyllas. Runt om i landet kan du därför under detta evenemang upptäcka nya och gamla rieslingfavoriter på en mängd restauranger och vinbarer. 

Fler än 100 krogar och 16 importörer har detta år anmält att de tillsammans med arrangören Wines of Germany medverkar i evenemanget. Det kommer erbjudas allt från speciella menyer till Riesling på glas och vinmakarbesök under de två veckorna. Inom kort kommer listor presenteras på Star Wine List med restaurangerna och deras erbjudanden.

Var med och fira Riesling Weeks 2023! Du kan hitta din restaurang oavsett var i Sverige du vill prova din Riesling och äta lite gott ….  på Star Wine List hittar du en fullständig lista om vilka restauranger över hela Sverige som är med >>

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.