Vinmässa även nästa år i Örebro

Hem » Nyheter » Vinmässa även nästa år i Örebro
Stanley Wong, VD Svenska Dryckesmässor, Michelle di Zazzo Hellman, mässansvarig Svenska Dryckesmässor och Anders Karlsson, Platschef Conventum

I helgen arrangerades Örebro Vinmässa för sista gången när det nu står klart att restaurang- och mässprofilen Stanley Wong med sitt företag Svenska Dryckesmässor tillsammans med  Conventum lanserar en ny vinmässa från och med april 2024.

– Det känns kul och spännande att åter igen får jobba tillsammans med Stanley och hans gäng. Vi är övertygade att våra gemensamma kompetenser kommer att innebära att vi nu kommer att kunna erbjuda Örebro med omnejd en ännu större, intressantare och mer innehållsrik vinmässa, säger Anders Karlsson, platschef på Conventum.

Stanley Wong driver sedan 2010 företaget Svenska Dryckesmässor som idag är Sveriges största arrangör av dryckesmässor. Företaget arrangerar flertalet framgångsrika mässor som lockar 80 000 besökare varje år.

Stanley Wong är en välkänd Örebroprofil som bland annat drivit restaurangerna Shanghai och Wongs. 2008 fick han uppdraget av Conventum att starta en öl- och whiskyfestival i Örebro och i uppdraget ingick även att förvalta vinmässan Chateau Grand Cru. Efter två år hos Conventum startade entreprenören mässor i egen regi och först ut blev en mässa i Karlstad. Idag arrangerar man elva mässor i sex av Sveriges sju största städer varav en är Sveriges och Nordens största dryckesmässa med dryga 24 000 besökare.

Från och med 2024 är Wong med kollegor tillbaka där det en gång började när man inleder ett samarbete Conventum och startar den nya vinmässan Örebro Vin & Deli.

Save the date!

Örebro Vin & Deli arrangeras 26 – 27 april 2024 på Conventum Arena och blir Svenska Dryckesmässors tolfte mässa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.