Vindome – app för dig som vill investera i vin

Hem » Nyheter » Vindome – app för dig som vill investera i vin

Världens första digitala marknadsplats för vininvesteringar är här och finns nu tillgänglig för oss svenskar och den kan laddas ner direkt i mobilen. Appen Vindome ger användarna av appen tillgång till en av världens mest dynamiska och snabbast växande investeringsmarknader just nu – vin.

Enligt en undersökning av Knight Frank om alternativa investeringar, så är finare viner, eller investerbara viner, det näst bästa man kan placera sina pengar i näst efter konst och man har sett en stadig tvåsiffrig tillväxt de senaste tio åren. Marknadsvärdet för finare viner eller investerbara viner, uppskattades till 5,1 miljarder dollar 2018 och förväntas växa med 54 % fram till 2024. 

Bakom Vindome, med en erfaren styrelse och ett starkt investerarteam i ryggen står svenskan Ingrid Brodin, född och uppvuxen i Sverige. Ingrid utbildade sig i London och tog därefter sin MBA vid SDA Bocconi med ett stipendium från Wallenberg Foundation. Därefter har hon levt och verkat runtom i Europa och är nu bosatt i Monaco varifrån hon driver Vindome.  

Vi är stolta och glada över att äntligen kunna lansera Vindome i Sverige. Marknaden för vin blomstrar – den är mindre volatil än den traditionella finansmarknaden och i dessa föränderliga tider kan Vindome erbjuda sina kunder helt nya möjligheter för investeringar när andra index är mer svårbedömda, säger Ingrid Brodin, vd, Vindome. 

Gå in på hemsidan >> här så får du reda på mer om företaget, appen och om hur du laddar ner den på mobilen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.