”Vingårdar” ny kategori på Airbnb!

Du har väl inte missat den nya populära kategorin VINGÅRDARAirbnb-sajten?

Det verkar som om de äntligen har upptäckt att om du reser till ett vinland, så kanske det inte är en dum idé att besöka och bo på en vingård och smaka några goda viner som dagens avkoppling? Ett bra alternativ till det traditionella “hotellet”.

Nyligen lades mängder av nya kategorier till och nu kan man alltså begränsa sin sökning även till ’vingårdar’ – man kommer att kunna hitta nästan 100 000 möjligheter runt om i världen under denna nya, populära kategori. Intresset för kategorin är stort hos både vinturister och vinproducenter. 

Lycka till med att hitta några riktiga pärlor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy