Favoritvin i tvisten Amber Heard mot Johnny Depp

vvcvcvc

Några fantastiska viner från vingården TEMPOS Vega Sicilia

Ingen har väl undgått att missa en pågående kändisrättegången mellan Amber Heard och Johnny Depp i sociala medier. Just nu pratas det ganska mycket om vin och magasinet the Drinks Business följer noga och rapporterar att Amber Heards favoritvin är ett ganska dyrt spanskt rödvin, Vega Sicilia, från Ribera del Duero och som är ett fatlagrat vin med lagring på franska och amerikanska ekfat och på minst 10 år.

Det var Edward White, Depps affärschef, som vittnade om vinsmak och belopp. Bland annat avslöjades att paret hade en total vinräkning på 160 000 dollar hos den trendiga vinbutiken Twenty Twenty i Los Angeles. Inte så konstigt kanske, när den lägsta prislappen per årgångsflaska betingar omkring 5000 kr.  Men det var under tiden som paret var tillsammans. Numera är Depps räkning ”nästan noll” när det gäller vin, berättar White.

Men just nu är det vinet Vega Sicilia som blir allmänt känt för att sätta Ribera del Duero på kartan. Inte helt fel, enligt chefredaktören på The Drinks Business.

Vill du besöka vingården TEMPOS Vega Sicilia så hittar du den >> här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.