Bröt sig in i Colosseum och drack öl

Hem » Nyheter » Bröt sig in i Colosseum och drack öl

Två amerikanska turister har fått rejäla böter för att de bröt sig in i det antika Colosseum för att dricka en öl, och togs av polisen tidigt på morgonen. Det verkar nästan som om folk vill ge igen för det sista 1 covid-månaderna då det onekligen har varit lite tunt med pittoreska dryckesmöjligheter.

Det var ett opar och unga turister, 24 och 25 år gamla, som ska ha klättrat upp på den andra våningen i Colosseum när de högljutt upptäcktes av förbipasserande som direkt kontaktade polisen. Polisen bötfällde turisterna med 800 Euro, trots att de berättade för myndigheterna att de “bara tog en öl”.

Colosseum är stängt för allmänheten efter kl 16.30, så det är inte klart exakt hur paret lyckades ta sig in. Inga skador orsakades som tur var på Colosseum vid händelsen. Otur!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.