Empire State Building lanserar eget öl på 86:e våningen!

Hem » Nyheter » Empire State Building lanserar eget öl på 86:e våningen!

hhhh

foto: Empire State Building

I samband med firandet av sitt 90-årsjubileum detta år lanserar Empire State Building en egen öl!

Genom ett samarbete mellan bryggeriet Brooklyn’s Five Boroughs Brewery, deras hantverksbryggeri Craft + Carry och den legendariska skyskrapan i New York City, Empire State Building, lanseras nu en god grumlig hantverks-IPA:n View from the top of the Empire State Building Hazy IPA (ESB IPA) för besökare på 86:e våningen under en begränsad tid. Här serverar man en blandning av sex olika New York-tillverkade öl samt cider inklusive då den exklusiva ESB IPA. Man serverar också lite gott ätbart, bland annat den legendariska Juniors cheesecake.

I USA finns cirka 9 000 hantverksbryggerier, men många distribuerar sin öl bara inom sin egen stat, så man kan ibland få resa ganska långt för att smaka ett extra sällsynt öl. Men nu har alltså en av världens högsta byggnader, Empire State Building, lanserat ett exklusivt hantverksöl som bara den som vågar bege sig upp högst upp i byggnaden kan få smaka.

Så är du i New York och har du vägen förbi Empire State Building så ta dig upp å 86:e våningen på torsdagar mellan 16.00 till 22.00 och fredagar, lördagar och söndagar från 16.00 till 23.00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.