Miljardär vill brygga öl i rymden

Rymdöl – kan det va’ nåt? Under 3 dagar i en rymdfarkost, hoppas teknikgurun och miljardären Jared Isaacman kunna brygga rymdöl av 70 kilo humle som han tar med sig på sin rymdresa. På Twitter söker han ett ölbryggeri med framåtanda som vill hjälpa honom med det.

Enligt magasinet Space.com har Jared chartrat en privat rymdfärja via SpaceX där han och hans tre passagerare under några dagar ska vistas i rymden. Planerat lanseringsdatum är omkring den 15 september från Kennedy Space Center i Florida.

Det verkar inte hittills som att Jared har fått några napp på sitt twitterinlägg från bryggerier som är villiga att samarbeta i hans projekt. Men om det blir rymdöl så ska det auktioneras och den förväntade summan pengar på ca 1 miljon dollar ska gå till välgörande ändamål.

Vi håller tummarna för att Jared får napp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy