Tävlingen Campari Film Challenge lanseras

Hem » Nyheter » Tävlingen Campari Film Challenge lanseras

Campari vill lyfta unga kreatörer, inspirera till mer kreativitet och uppmuntra till att våga satsa på sin dröm. Strax innan Midsommar lanseras den nya filmskapartävlingen Campari Film Challenge. Vinnaren av tävlingen får sin film visad under Stockholms filmfestival och erhåller även ett stipendium värde 50 000 kronor. Tävlingen utmanar kreatörer att genom en kortfilm tolka den Italienska aperitivon Campari. Häftigt!

Bidragen bedöms bland annat utefter kriterier som kreativitet, klippning och story.

Juryn som utser vinnaren består av David Kringlund, brand manager på Nigab, Benjamin Cotton, director of photography och Beatrice Karlsson, programkoordinator på Stockholm filmfestival.

– Vi är mycket glada att Campari vill samarbeta med Stockholms filmfestival och ser fram emot att visa upp vinnaren under festivalen i höst, säger Beatrice Karlsson, programkoordinator, Stockholms filmfestival.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.