Mer än burkar – global konferens om förpackningar

Hem » Nyheter » Mer än burkar – global konferens om förpackningar

Det händer mycket inom förpackningar är det gäller vin. Burkar, tetra, kartong, lätta flaskor av eko-glas, funktionalitet, kapacitet och vad händer med vinflaskans förslutning, kan den bli mer klimatsmart?  Vad är hållbart och vad är inte det? Vilka förpackningar är på gång?

Är du intresserad av att höra om förpackningsindustrins framtid, nya konsumentkrav och framtidens vin- och spritförpackningar så kan du nu gratis över internet vara med på WSVF 2.0 online under 4 dagar, från den 8 till 11 juni ledande företag och talare för vin- och spritindustrin tillsammans.

Man kan vara med på mängder av webbseminarier, småkonferenser, utbildningar, debattpaneler och lyssna på intervjuer med personer som kan berätta om det allra senaste när det gäller produkter, teknologier, etiketter, företage och trender i branschen.

Evenemanget är gratis om du registrerar dig >> här och det spelar ingen roll från vilket land du som deltar kommer ifrån!

WSVF 2.0 instagramsida ser du en presentation av talarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.