Gordon Ramsay lanserar egen vinserie

Hem » Nyheter » Gordon Ramsay lanserar egen vinserie

När Gordon Ramsay tar ett initiativ, så gör han det med besked! Nu lanserar han sin egen vinserie Gordon Ramsay Signature Wines med åtta Kaliforniska viner, fyra vita och fyra röda viner som säljs i sina restauranger och online. Druvor bland annat Sauvignon Blanc, Chardonnay, Pinot Noir och Cabernet Sauvignon. En webbutik med namnet GordonRamsay.wine är lanserad och där finns även en Wine Club. Dessutom finns även hans originalrecept till varje vin.

Till sin hjälp har han tagit vinmakaren och sommeliern Chris Miller på Seabold Cellars i Monterey, Kalifornien.

Det är frågan om ekologiska veganviner med begränsad användning av ek, liten eller ingen finfinering eller filtrering, och ansvarsfullt minimal svavelanvändning.

”Vin har alltid fascinerat mig – ett komplext äktenskap mellan tradition, konst, vetenskap, jord och människor, allt fångat i ett glas” säger Ramsay som själv tycker att de kaliforniska vinerna är bland de bästa i världen.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.