Engelsk pubägare installerar elstaket

Hem » Nyheter » Engelsk pubägare installerar elstaket
foto från Facebook
foto från Facebook

 

 

När pubarna i England åter fick öppna sina dörrar den 4 juli, så fortsatte man varna och bad allmänheten att hålla social distans på allmänna platser. Men efter endast några dagar av öppethållande, tvingar nu pandemin ett flertal engelska pubar att återigen stänga igen. Minst tre pubar i England har varit tvungna att stänga sina dörrar igen, efter att kunderna testat positivt för påvisat coronavirus.

För att få kunderna att hålla kunderna distans under covid-19 tider, så har Johnny McFadden, som äger puben Star Inn i St Just i Cornwall, England installerat ett elektriskt staket framför baren.

Den pittoreskt lantliga och populära puben, Star Inn i St Just, är en mycket liten pub och därför blir trängseln stor kring baren.

Johnny McFadden säger att stängslet är till för att skydda personalen och påminna kunderna att hålla distans, vilket lätt glöms bort efter en öl eller två. Elen i stängslet är vanligtvis inte på, men bara att se det med skyltarna hjälper kunderna med att hålla distans kring baren.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.