Premiär för nytt restaurangkoncept i coronatider

Hem » Nyheter » Premiär för nytt restaurangkoncept i coronatider

Den 10 maj har restaurangen  ”Bord för en” premiär i Ransäter i Värmland. Det är paret Rasmus Persson och Linda Karlsson som kom på konceptet på grund av Covid-19.

Rasmus är utbildad kock men jobbar idag som radiopratare och Linda har arbetat som servitris men är idag chef på ett produktionsbolag. Idén verkar bli en stor succé och första gästen är redan bokad som kommer cyklandes hela vägen från Karlstad.

På ”Bord för en” premiär kan man njuta av den värmländska naturen. Man sitter på en äng, helt själv med lite god mat och bordsservering kommer det heller inte bli här. Men en god trerätters meny med lokala läckerheter går att få och maten vevas över på en tvättlina i en korg från restaurangens fönster.

Restaurangen följer självklart alla rekommendationer och man tar endast en bokning per dag mellan 10:00 till 22:45 och man kan äta som helt solo eller tillsammans med familjemedlemmar i samma hushåll. Prissättningen är individuell.

”Idag är så många utan jobb och många har fått det tufft ekonomiskt. Vi anpassar oss efter gästens förmåga”, säger Linda Karlsson.

Vinjournalen gillar initiativkraft och vi önskar restaurangen lycka till!

Länk till restaurangens Facebooksida hittar du  >> här

Och en kort film om maten kan du se  >> här

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.