Livsesända vinprovningar för alla och helt kostnadsfritt!

Hem » Nyheter » Livsesända vinprovningar för alla och helt kostnadsfritt!
foto: The Winery Hotel

I tider av social distansering, karantän och begränsade möjligheter till umgänge behöver vi alla tänka om. På fredagar kan du nu vara med och prova vin tillsammans med andra vinälskare utan att lämna hemmet.

Provningarna sänds live från The Winery Hotel, är helt kostnadsfria för alla som känner att de behöver en extra wine-boost med lite vinkärlek och skratt när arbetsveckan hemma är över så där sent på fredag eftermiddag!

Som alla restauranger och hotell så vill The Winery Hotel inte tappa kontakten med sina gäster och fans. För att ha kul tillsammans, men ändå inte nära, så inbjuds alla till virtuella, livesända vinprovningar på fredagar tillsammans med Spartacus Ruhne från vingården Terreno i Italien – öppet för alla och helt kostnadsfritt!

För att medverka räcker det att köpa hem vinerna (och kanske något trevligt tilltugg) enligt beskrivningen och vara redo framför dator, surfplattan eller mobilen och sedan är det bara gå in på deras Facebook-sida när sändningen startar.

Här kommer du till The Winery Hotels >>  Facebook-sida! 

På denna >> länk finns ett kalendrium så du ser teman som ska behandlas, viner som ska provas och de tider som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.