Judgement of Napa 2020 – Napa möter världen!

Hem » Nyheter » Judgement of Napa 2020 – Napa möter världen!
      Steven Spurrier

1976 hölls en legendarisk vinprovning i Paris, the Judgement of Paris, en provning som skakade hela vinvärlden. Det var en blindprovning där franska domare skulle jämföra vem som hade den bästa Chardonnay och Cabernet Sauvignon-viner från antingen Frankrike eller Kalifornien. Quelle horreur, att kaliforniska viner rankade bäst i varje kategori. Vi har skrivit en artikel tidigare i Vinjournalen.   Länk till denna spännande provning  

Eventet arrangerades 1976 av två av vinvårdens legender, då en ung brittisk vinhandlare, Steven Spurrier  och vinjournalisten George Taber.

Men nu ska provningen tydligen bli av igen med Steven Spurrier och George Taber som hedersgäster (och vi antar domare?) Datum som gäller är fredag den 4 maj, klockan 11.00 och pågår till lördag 16 maj.

Masters of Wine Peter Marks och Matt Deller med hjälp av Angela Duerr från Cultured Vine kommer att sammanställa denna vinprovning som arrangeras för världens vinproffs och kommer att heta The Judgment of Napa.

50 personer får ta plats på evenemanget och biljetterna betingar mellan $1,500 – $16,500 dollar.

Här kan du läsa mer om evenemanget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.