Jamie Oliver lanserar nytt restaurangkoncept

Hem » Nyheter » Jamie Oliver lanserar nytt restaurangkoncept
  foto: jamieoliver.com

Jamie Oliver ger inte upp i första taget. Endast ett halvår efter att hans restaurangimperium kollapsade, är han nu på gång med ett nytt globalt restaurangkoncept. Första restaurangen öppnas på Kuta Beach på Bali och ytterligare en i Bangkok denna månad och man planerar att 19 restauranger ska komma igång under nästa år.

Den moderna och ganska slappa restaurangkedjan kommer att heta Jamie Oliver Kitchen och inspirationen till menyer kommer dels från Jamies egna matresor jorden runt och de smaker som han tycker är spännande, men man kommer även att anpassa menyn till lokala rätter i varje land. Man pratar om en ‘flexibel franchise’ där man får frihet att även välja lokalmat och hänga med i nya trender.

Dessutom kommer man att servera gäster från frukost till sena middag, en restaurang som passar alla gäster, den som vill ha en snabb bit mat eller den om önskar mer komplicerade middagar. Fräscha vårrullar med indonesiska kryddor, grön papayasallad, krabburgare, revben stekta i häftiga kryddor och sriracha majonnäs är några av de godbitar som kommer att serveras.

Vi får väl se när och om det blir aktuellt att öppna i Sverige…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.