Vi gratulerar Sarah Djerf till PR Personality of the Year!

The Winery Hotel är bäst i Norden på PR. Igår prisades Sarah Djerf, marknadschef på The Winery Hotel under Nordic Digital PR Awards i den kategori som hyllar den person som gjort störst intryck under året genom PR och kommunikation – PR Personality of the Year.

– Det här är så roligt. Att få jobba med att kommunicera The Winery Hotel är en ära. Förutom att vara unikt med bland annat egen vinproduktion i lobbyn, känns det nästan som att hotellet gjordes för att passa mig, säger Sarah Djerf.

Innan hon började på The Winery Hotel har Sarah jobbat som både vinjournalist, sommelier, marknadsförare på en vingård och på ett presskontor med inriktning mat och vin. Det mesta av ovan skedde i Florens i Italien där hon var bosatt i elva år.

– Att upptäcka att det i Stockholm finns ett hotell som bygger sin verksamhet kring kärnan att göra vin från grunden och, som om det inte vore nog, även innefattar en vingård i Toscana var för mig som att hitta hem.

Nordic Digital PR Awards har i tio år prisat företags PR- och kommunikationsarbete. I samband med årets jubileum ökade både prestigen och konkurrensen då man för första gången ställde företag från hela Norden mot varandra.

– Det här är ett kvitto på att vi lyckats med vårt kommunikationsarbete, framförallt när vi tävlar mot företag i hela Norden och mot så tuffa konkurrenter som till exempel Norwegian och Tre.

Juryns motivering:

I Stockholms konkurrensutsatta hotellbransch har Sarah Djerf framgångsrikt lyckats skapa en nisch för The Winery Hotel. Hennes marknadsaktiviteter visade sig vara avgörande för att skapa buzz kring hotellet i medierna, både i Sverige men också utomlands. Sarahs passion för mat och vin bidrar med äkthet i kommunikationen, utan att tappa i relevans och pricksäkerhet.

Om Sarah Djerf: Sarah Djerf har jobbat på The Winery Hotel sedan september 2017 och har sedan dess arbetat för att sätta det på kartan, både i Sverige och internationellt. Ett av de mest effektiva kommunikationsprojekten under 2018 var att på ett unikt sätt kombinera yoga med vin genom en sinnesmeditation och visuell vinprovning. En milstolpe var när de lyckades nå ut till Forbes Magazine som listade The Winery Hotels rooftop med pool och takbar som en av de bästa i världen.

Om tävlingen: Nordic Digital PR Awards (tidigare Årets Nyhetsrum) arrangeras av Mynewsdesk med syfte att prisa företag och organisationer för sina PR- och kommunikationsinsatser under det gångna året. Företaget har totalt cirka 5000 kunder i Norden och närmare 100.000 kommunikatörer använder dagligen verktyget i sitt kommunikationsarbete. Bidragen gick först igenom av intern jury som också analyserade och utvärderade den data som finns tillgänglig via Mynewsdesks plattform – för att landa i sex finalister i respektive kategori. Slutligen presenteras de tävlande för den externa expertjuryn som avgjorde tävlingen.

Den internationella juryn bestod av Nils Apeland (Founder and CEO, Bedre Kommunikasjon and Talerlisten), Canan Yasar (Creative Director, Obeya), Mikaela Sonck (Head of Children and Teen Content, YLE), Glenn Bisgaard (Head of Customer Management and Communications, Apollo Rejser) och Sara Lindström (Global PR Manager, Mynewsdesk).

The Winery Hotel är ett hotell om är unikt i sitt slag och har bland annat utnämnts av Forbes Magazine till Winery Rooftop Terrace 2018 till en av världens tio bästa takterrasser och för sitt vin Terreno Chianti Classico och även fått pris som2018 för bästa röda ekologiska vin i Vinordic Wine Challenge.

Nice work Sarah!

 

Vi har skrivit om The Winery Hotel tidigare:

Vinjournalen Nyhetsbrev

Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy

Att skydda våra kunders personliga integritet är något vi värnar om på Vinjournalen.se. I vår integritetspolicy beskriver vi hur vi använder och sparar din personliga information – och varför vi gör det.
GDPR (General Data Protection) är en ny EU-förordning som ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL) från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär ett förtydligande av hur företag får behandla dina personuppgifter. Med anledning av detta har vi upprättat en integritetspolicy.

Vi behandlar dina personuppgifter för att:

Kunna administrera ditt nyhetsbrev/sms-utskick som du valt att anmäla dig till med din e-postadress/telefonnummer. Exempelvis så att du ska ha möjlighet att få uppdateringar om det senaste inom vin- och dryckesbranschen. Just nu skickar vi endast ut ett nyhetsbrevet skickas ut 1-2 gånger per månad. Det vill säga att det vi skickar i form av e-post, SMS och post ska vara baserat på det som du faktiskt visat intresse för.

Vilka rättigheter har du att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter?

Du har flertalet rättigheter enligt GDPR bland annat rätten att alltid invända mot marknadsföring.

Vem är ansvarig för behandlingen av dina personuppgifter?

Wine Media AB, med organisationsnummer 556941-2421 är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter.

Din integritet är viktig för oss. I denna policy vill vi informera dig om hur dina personuppgifter behandlas av oss när du besöker oss online och identifierar dig vi ett e-postformulär för att få vårt nyhetsbrev eller annan marknadsföring från oss.

Om du har några frågor angående behandlingen av dina personuppgifter eller om du vill vända dig till oss för att utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss jeanette@vinjournalen.se.

Hur behandlar vi dina uppgifter?

Sammanfattningsvis behandlar vi dina personuppgifter för att:
• administrera utskick av vårt nyhetsbrev
• skicka marknadsföring till dig via e-post och/eller SMS
• följa gällande lagar och regler; och

E-post/telefonnummer behandlas från det att du anmäler intresse för att få våra utskick, tills dess att du själv avregistrerar dig via den automatiska länken nedan i nyhetsbrevet.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Vi och våra samarbetspartners har vidtagit flertalet organisatoriska såväl som tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter. Vi arbetar aktivt med att följa EU:s dataskyddsförordning (GDPR). Vårt IT-system hjälper oss att skydda dina personuppgifter från olovlig eller obehörig behandling. Vidare har vi interna rutiner som säkerställer att inte fler personer än nödvändigt har tillgång till dina uppgifter.

Måste du tillhandahålla dina personuppgifter till oss och vad händer om du inte gör det?

Ditt samtycke krävs t.ex. om du vill fortsätta att få vårt nyhetsbrev och /eller SMS-utskick innehållandes information och erbjudanden till dig under en längre tid, annars skickar dig information,

Vilka kan få tillgång till dina personuppgifter?

Dina personuppgifter behandlas som utgångspunkt endast av Vinjournalen.se. Mer i detalj: Vi delar din e-postadress/telefonnummer med vår interna kundtjänst för att kunna upprätthålla utskick av nyhetsbrev. Vi delar inte din e-postadress/telefonnummer med tredje part.

Vilka rättigheter har du att påverka hur vi behandlar dina personuppgifter?

Enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) har du vissa rättigheter avseende behandlingen av dina personuppgifter. Vi har beskrivit vilka rättigheter du har och vad de innebär nedan. För att utöva dina rättigheter är du välkommen att kontakta oss, se kontaktuppgifter ovan.

Återkalla ditt samtycke till utskick av nyhetsbrev

Om vi behandlar uppgifter om din e-postadress/telefonnummer med stöd av att du har lämnat ditt samtycke har du rätt att när som helst återkalla hela eller del av ett lämnat samtycke om behandling av dina personuppgifter. Återkallandet av samtycket gäller från och med dagen för återkallandet.

Rätt till tillgång

Du har rätt att få en bekräftelse på om uppgifter som rör dig behandlas samt tillgång till information om hur uppgifterna behandlas, t.ex. ändamålen med behandlingen och vilka kategorier av uppgifter som behandlingen gäller.

Rätt till rättelse

Du har även rätt att utan onödigt dröjsmål få felaktige-postadress rättad, samt genom att tillhandahålla information komplettera ofullständiga e-post/telefonnummer. E-post

Rätt till radering (rätten att bli bortglömd)

Du har rätt att begära radering av din e-postadress. Vinjournalen.se raderar dina personuppgifter på din begäran, under förutsättning att vi inte har en skyldighet att spara personuppgifterna i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (GDPR) eller annan lagstiftning.

Rätt till begränsning av behandling

Gäller inte hos oss då vi endast har din e-postadress/telefonnummer.

Rätt att invända mot behandling

Du har rätt att invända mot att dina personuppgifter behandlas för marknadsföringsändamål, vilket inkluderar profilering i den utsträckning som denna har ett samband med sådan direkt marknadsföring. Om du invänder mot marknadsföring och/eller profilering kommer din e-postadress/telefonnummer inte längre att behandlas för sådana ändamål.

Rätt att inge klagomål

Du har rätt att lämna klagomål till en behörig tillsynsmyndighet (utan att det påverkar något annat administrativt prövningsförfarande eller rättsmedel). Ett sådant klagomål lämnas med fördel till behörig tillsynsmyndighet som är Datainspektionen som du når via www.datainspektionen.se.

Rätt till dataportabilitet

Du har rätt att få ut de personuppgifter som rör dig som du har lämnat till oss i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format och har rätt att överföra dessa till en annan personuppgiftsansvarig (dataportabilitet) när:

• behandlingen grundar sig på ditt samtycke eller på ett avtal; och
• behandlingen sker automatiserat.

Du har rätt till överföring av personuppgifterna direkt från oss till en annan personuppgiftsansvarig när detta är tekniskt möjligt.

annons

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

senaste artiklarna