Spritmuseum & Absolut Art Collection – svensk ginmässa

Lördagen den 6 april kl 11-16 arrangeras för första gången en minimässa om enbart svensk gin av Spritmuseum tillsammans med Absolut Art Collection i Galärskjulen på Djurgården i Stockholm.

Under en epok var vi bäst i världen på akvavit. För inte så länge sedan slog vi världen med häpnad med vår whisky. Och nu är det ginens tur. Det talas till och med om det svenska ginundret. Idag fatlagras spriten och kryddas med en hel orgel av unika, noga utvalda örter. Men enbäret är fortfarande i centrum. Från Höga kusten till Skåne tillverkas svensk gin som vinner den ena efter den andra medaljen ute i världen.

På plats på Spritmuseum finns Stockholms bränneri, Norrtälje brenneri, Mackmyra whisky, Tevsjö destilleri och Smögen whisky.

Biljetter á 370 kr bokas på www.spritmuseum.se  I priset ingår 4 smakprover á 2 cl samt tonic för dem som önskar och entré till Spritmuseum. OBS – Inga föredrag.

 

Om Spritmuseum & Absolut Art Collection: Museum, konsthall, provningsrum, mötesplats, bar, restaurang, uteservering och butik. Välkomna till Spritmuseum i Galärskjulen på Djurgården i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.