6 nya Masters of Wine 2019

Hem » Nyheter » 6 nya Masters of Wine 2019

Jonas RöjermanNu är det klart! Efter de rigorösa testerna meddelar Institutet för Masters of Wine sina sex nya Masters of Wine och från sex olika länder och därmed finns det nu totalt 384 MW:s från 30 olika länder . Jonas Röjerman från Sverige är med på årets lista!

  • Edouard Baijot MW, från Frankrike
  • Nicholas Jackson MW, från USA
  • Brendan Jansen MW, från Australien
  • Jonas Röjerman MW, från Sverige
  • Harriet Tindal MW, från Irland
  • Jonas Tofterup MW, från Spanien

Master of Wine Jonas Röjerman, sommelier samt kvalitetsansvarig på Systembolaget studerade vid Grythyttan på tidiga 90-talet. 2001 tog han ett WSET. Han är en känd och populär föreläsare på olika sommelierutbildningar och har även dömt  i ett flertal vintävlingar runt om i världen.

Vi skulle tycka det vore intressant att få ta del av hans uppsats ”Evaluating the effect of training staff in wine knowledge at Systembolaget with regards to customer satisfaction ratings” som han skrev om nu senast inför detta slutprov.

Vi säger grattis till alla och i synnerhet Jonas Röjerman!

 

* Institutet för Masters of Wine är en medlemsorganisation som internationellt utbildar och certifierar Masters of Wine som är den mest renommerade titeln när det gäller vinkunskap. Årligen söker ett hundratal personer som arbetar med vin på ett eller annat sätt till utbildningen, exempelvis vinmakare, inköpare, journalister, företagsägare, konsulter, akademiker och vinpedagoger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.