Det kom ett brev från Alfred Hitchcock

Hem » Nyheter » Det kom ett brev från Alfred Hitchcock

Hans brev hittades nyligen av Mimi Avery när hon rensade i gamla papper och det var då som hon hittade brevet adresserat till hennes pappa. Ja, det var 1962 förstås. I ett brev som skickades till ägaren av Averys vinbutik i Bristol, beklagade filmregissören Hitchcock sig över hur svårt det var att importera vin till USA där han för tillfället bodde. Hitchcock var en stor vinälskare och hade ju flyttat till Hollywood i början av andra världskriget.

Hitchcock skrev att det var omöjligt att som privatperson importera viner till Kalifornien på grund av de vansinniga amerikanska dryckeslagarna. Hotchcock nände att man alltid måste gå igenom en etablerad grossist och återförsäljare och att han nu hittat en man i San Francisco som kanske skulle kunna hantera en del privatimport. Han skulle kontakta honom och återkomma.

Brevet är signerat med ”Med vänliga hälsningar, Alfred Hitchcock. ”

Mimi Avery meddelar att hon nu kommer att rama in brevet och sätta upp det på bästa plats i affären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.