Coppola in på Cannabis-marknaden

Hem » Nyheter » Coppola in på Cannabis-marknaden
The Grower’s Series by Francis Ford Coppola ©Chill

Den populära film- och vinmakaren Francis Ford Coppola ger sig in på Cannabis-marknaden med livsstilsvarumärket “The Grower Series”.

Ett exempel på produkt är vinflaska gjord av tenn som innehåller en 3 gram gräs, ett glasrör, tändstickor och cigarettpapper för att kunna rulla en joint. Den organiska terroirdrivna cannabisen som görs på ett hållbart sätt är lokalt odlad i Humboldt County, strax norr om Mendocino, där det finns solsken i massor.

På tiden att vi slappnar av till både kropp och själ, tycker Coppola som gärna hänger med i tidens trender och man kommer att sälja produkten online som en limited edition över storhelgen. För att kunna hålla sig inom lagen är Coppolas Grower Series ett separat företag förutom hans vinföretag, där han innehar ett licensavtal med odlare i Humboldt County.  Läs mer på www.CaliChill.com

Lär känna Coppolas vinföretag Château Souverain i Samona, Kalifornien, i en tidigare artikel här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.