Jameson följer ny kaffetrend

Hem » Nyheter » Jameson följer ny kaffetrend

I en Fairtrade-certifierad kaffeanda väljer nu whiskyproducenten Jameson att följa trenden med det populära cold brew kaffet och lansera Jameson Cold Brew, men först i en begränsad upplaga och man testar av marknaden på Irland.

Jameson Cold Brew beskrivs som en irländsk whiskybaserad dryck, 35 % vol och gjord på Fairtrade-certifierade Arabica bönor från Columbia och Braziul. Smaken har en tydlig ton av rostad ek och mörk choklad och whiskyn kan antingen serveras med is eller mixas till en cocktail, enligt Jamesons hemsida.

Enligt Jamesons master blender Ciaran O’Donovan vill människor veta mer om vad de dricker och marknaden för ekologiska och veganprodukter växer ständigt. Visar det sig att Jameson Cold Brew bli en populär produkt på Irland så kommer den att lanseras internationellt 2019.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.