Stäng mobilen så får du ett glas vin!

En restaurang i Sydney, Australien, erbjuder sina kunder ett gratis glas vin om de stänger av mobilen under sin middag. Mobilen kan var störande även för andra gäster på restaurangen, oavsett om du pratar i den eller den ringer in.

Och idén med ett gratis glas vin har blivit 100%-ig succé!  “Folk känner sig lite nakna först, utan mobil, men de verkar vänja sig fort och tycker faktiskt att det är ganska skönt att slippa mobilen”, säger restaurangägaren i en intervju.

Detta är inte den första restaurangen som ger kunderna ett incitament om de lägger undan sin telefon. Både i USA och Israel har restauranger erbjudit en rabatt med upp till 50% av priset för en måltid och ibland har man till och med låst in mobilerna i en låda.

Vad tycker du? Bra eller dåligt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy