Roséproducenten Mirabeau lanserar isglassar

Hem » Nyheter » Roséproducenten Mirabeau lanserar isglassar

Det var nog inte helt fel tajming, när Vinjournalen i förra veckan tipsade om några goda recept på isglassar som man kunde göra själv. Nu lanserar den kände prestige-producenten Mirabeau i Provence sin ”Frosé”, en isglass till ett pris på c:a 30 kr st.

Isglassen är gjord av druvorna Syrah (60%), Grenache (35%), Cinsault (5%).

Isglassen Frosé säljs för fullt i Storbritannien sedan några dagar och verkar redan bli en stor succé. Bakom idén står samarbetspartnern, de två ägarna till LIC, unga entreprenörerna Harry Stimpson och Noah Geeves, som är riktigt duktiga på att göra frusna cocktails.

Mirabeau frosé bygger på ett hemligt recept som kombinerar Mirabeaus klassiska Provence Rosé med jordgubbsessens.

Producenten har utmärkts för sina mycket goda roséviner som de säljer globalt i 50 länder. I Sverige finns endast deras Pure rosé (Beställningssortimentet nr 72475) och tyvärr inte den hyllade Mirabeau Provence Rosé.  Även isglassen lär inte komma hit, eftersom alkoholhalten ligger på 8%, så här kommer en liten påminnelse med våra isglass-recept i förra veckan >> Cocktail på en pinne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.