GW:s vin sopar banan med de andra kändisvinerna!

GW:s nylanserade vin som vi skrev om i en intervju med Leif GW Persson i maj sålde för över 1,6 miljoner på fyra veckor!

Kockarna Per Morberg och Tina Nordström, schlagerartisten Charlotte Perrelli, tv-profilen Ernst Kirchsteiger och mega-kändisarna Brad Pitt & Angelina Jolie är bara några av de kändisar som lanserat sina egna viner. Och vinerna säljer ganska bra. Inte tu tal om saken. Men när den folkkära kriminologen Leif GW Persson lanserade sitt röda vin – GW:s röda – så blev det mer än bra.

Det blev succé!

Redan tre veckor efter lanseringen var de 15 000 första flaskorna av det portugisiska vinet slutsålt på Systembolagets hyllor. Totalt innebär det att svenskarna fått i sig 10 315 liter av GW:s rödvin under juni månad.

Enligt GW själv beror succén på att han har en högre trovärdighet bland svenska folket än många andra kändisar har.  Han säger också att han gjort ett bra val eftersom han druckit mer vin än alla ”de där pellejönsfigurerna tillsammans”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.

*Genom att skicka in denna form Jag godkänner Integritetspolicy