Ingen Bloody Mary på flyget – och det blev ramaskri!

Hem » Nyheter » Ingen Bloody Mary på flyget – och det blev ramaskri!

Det var det amerikanska flygbolaget United Airlines som förra veckan backade på sitt nya beslut om att längre servera Bloody Mary i flygkabinen. Man meddelade i förra månaden att man skulle ta bort den populära drinken från drinklistan. Det var främst den konserverade tomatjuicen det gällde. Och utan tomatjuice – ingen Bloody Mary på något inrikesflyg med en flygning under fyra timmar. Även  Jim Beam, Courvoisier och Amaretto fanns bland de drycker som skulle tas bort. Man lade istället till två hantverksöl och en del annat godis.

Men det var just Bloody Maryn som orsakade passagerarstorm på sociala medier. Många var mycket upprörda och flygbolaget fullkomligt bombarderade med kritik. Då backade flygbolaget och Bloody Mary och tomatjuice finns nu återigen på menyn. Man tillkännagav beslutet i en tweet.

På United Airlines säger man:  “Om våra kunder berättar för oss att de inte var nöjda med att vi tar bort tomatjuicen, så tar vi tillbaka den som en del av vårt kostnadsfria dryckeserbjudande ombord.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.