Glenfiddich öppnar aroma workshop på Harrods

Hem » Nyheter » Glenfiddich öppnar aroma workshop på Harrods

Detta kan du kolla in när du besöker London: whiskyproducenten Glenfiddich öppnade förra månaden ett aromlaboratorium i varuhuset Harrods i London relanserade Fine Wines & Spirits Rooms. Vad gör man där?

Tänk en härlig ganska enastående sensorisk upplevelse och en mix av konst och vetenskap där allting handlar om det skotska whiskymärket och där man har skapat ett spektrum av aromer för att visa en idealisk whiskystil. Besökare och kunder kan utforska sin whiskykunskap när det gäller de aromer som de själva föredrar. Typ lite av en aroma-workshop.

Aromerna som finns på Harrods har utvecklats speciellt för Glenfiddich när det gäller aromer och smaksättning som utvecklats av den aromatiska experten Emmanuelle Moeglin och Glenfiddichs egen maltmästare Brian Kinsman.

Självklart kan man också handla om man hittar något gott och priserna varierar från 35 till 28 000 GBP, lite beroende på om whiskyn är sällsynt, gammal eller finns i en begränsad upplaga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.