Bada i vin?

Hem » Nyheter » Bada i vin?
Foto: elladirocco.com

Precis! Nu kan man bada i vin och närmare bestämt Sangiovese på det nyöppnade och toskanskt inspirerade spa:t i London som heter Ella di Rocco på Fulham Road.

Här kan man även få en Merlot kroppsmassage och skrubbas ner med druvans kärnor. I behandlingarna  arbetar man också med druvsaft och druvskal som är fulla av antioxidanter. Allt detta ingår i deras Wine Spa Therapy, en speciell vinterapibehandling som man erbjuder sina gäster samtidigt som man förstås även kan få smutta på ett glas vin eller två. Det sägs att vinterapi stimulerar cirkulationen och avgiftar huden, samt föryngrar den.

Badkaret på bilden är gjort av en sten som kommer från Umbrien och detta fylls med vinet som blir utblandat med varmt vatten. Man ber dock gästerna att motstå frestelsen och inte smaka på badvattnet utan hålla sig till vinet i glasen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vill du ha vårt nyhetsbrev?

Få handplockat innehåll i vårt nyhetsbrev, det är gratis.