Ny studie om graviditet och rött vin

American Society for Reproductive Medicine kom nyligen ut med en ny studie som visar ett positivt samband mellan antalet äggstockar hos kvinnor och måttlig rödvinskonsumtion.

Om du dricker med än 5 glas rödvin per månad ökar mängden ägg (kallas för antralfolliklar) i livmodern och för närvarande bedömer man statistiskt fertiliteten efter antal antralfolliklar. I testerna visade det sig att dött vin var mer effektivare än vitt vin eller öl.

Detta vänder upp och ner på allt an tidigare trott. Forskarna blev förvånade när det visade sig att alkohol INTE minskar antalet ägg i äggstockarna. En teori kring detta är att det kan ha att göra med ämnet resveratrol.

 • 3
 •  
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •  

Lacourte Godbillon

Denna rosé champagne har en härlig ljus- laxrosa färg, med en intensiv doft av röda fruktaromer (svarta vinbär och smultron). Champagnen har en riklig smak av röda frukter samt en viss sötma och en frisk och elegant eftersmak.

Artikelnummer: 7611

Typ: Champagne, Rosé Vin, Vin

Producent:Lacourte-Godbillon

Land: Champagne, Frankrike (Champagne)

Alkohol:12 %

Pris:275 Kr.

HITTA PRODUKTEN PÅ SYSTEMBOLAGET

Vinjournalen Nyhetsbrev

Jag godkänner villkoren

annons
cwdistrict7900x100jun17jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

senaste artiklarna
 • 3
 •  
 •  
 •  
 • 4
 •  
 •